زیست فناوری، راهی به سوی زندگی بهتر و پایدار

لیفتواکت (لیفتونین) زیگس

لیفتواکت به‌عنوان یک ماده فعال طبیعی، بدون ایجاد عوارض جانبی و با خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی، به‌طور گسترده در صنایع آرایشی، دارویی و مکمل‌های غذایی به‌کار می‌رود. به طور کلی، لیفتواکت یک ماده فعال موثر و طبیعی است که می‌تواند در بهبود وضعیت پوست، کاهش نشانه‌های پیری و افزایش جوانی پوست مفید باشد.

 

برای اطلاع از قیمت و خرید تماس بگیرید.

توضیحات

لیفتواکت (لیفتونین) یک پپتید طبیعی است که به عنوان یک عامل ضد چروک و الاستیسیته‌دهی پوست شناخته می‌شود. این پپتید از طریق فرایند بیوشیمیایی به دست می‌آید و در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی به‌کار می‌رود.

لیفتواکت می‌تواند به دلیل خاصیت الاستیسیته‌دهی پوست، به‌عنوان یک عامل ضد پیری و ضد چین و چروک در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده شود. این ماده فعال با تحریک تولید کلاژن و الاستین در پوست، می‌تواند باعث بهبود ساختار پوست و افزایش الاستیسیته آن شود. با تقویت الاستیسیته پوست، خطوط چین و چروک کاهش می‌یابند و پوست شادابی و جوانانه‌ای به خود می‌گیرد.

لیفتواکت به‌عنوان یک ماده فعال طبیعی، بدون ایجاد عوارض جانبی و با خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی، به‌طور گسترده در صنایع آرایشی، دارویی و مکمل‌های غذایی به‌کار می‌رود. به طور کلی، لیفتواکت یک ماده فعال موثر و طبیعی است که می‌تواند در بهبود وضعیت پوست، کاهش نشانه‌های پیری و افزایش جوانی پوست مفید باشد.

توضیحات تکمیلی

وزن 100 کیلوگرم

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “لیفتواکت (لیفتونین) زیگس”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *